mvo-gifts.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Capaciteit mAh
Van
 
Tot
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Solar

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij MVO-gifts.nl aan het juiste adres. Solar artikelen zorgen ervoor dat uw relatie altijd op een milieubewuste manier omgaat met technologie. Zeker in deze tijd is milieubewust zijn echt een must. Kortom, een populair geschenk dat veel gebruikt zal worden door uw relaties. Laat solar artikelen bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Solar bedrukken  

MVO-gifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met solar artikelen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle solar artikelen zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Solar bedrukken voor relaties  

MVO-gifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan solar artikelen. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze bloem in pot, een stappenteller of deze oplader.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij MVO-gifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster