mvo-gifts.nl

Eco usb sticks

(6)

Eco usb sticks bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte eco usb sticks relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals eco usb sticks bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk eco usb sticks met opdruk of zonder opdruk.

4 door 5 klanten

ECO usb sticks

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij MVO-gifts.nl aan het juiste adres. ECO usb sticks zorgen ervoor dat uw relatie altijd zijn of haar bestanden kan opslaan. Dit kunnen foto’s zijn, of bijvoorbeeld belangrijke presentaties. Kortom, een populair geschenk dat veel gebruikt zal worden door uw relaties. Laat ECO usb sticks bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

ECO usb sticks bedrukken  

MVO-gifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met ECO usb sticks bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle ECO usb sticks zijn ook onbedrukt te bestellen. 

ECO usb sticks bedrukken voor relaties  

MVO-gifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan ECO usb sticks. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze standaard USB stick, deze USB stick of een andere USB stick.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij MVO-gifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ